Ostatnie wiadomości

Strony: 1 ... 8 9 [10]
91
Postacie / Odp: [Poradnik] Dla Nekromanty by Arlekin
« Ostatnia wiadomość wysłana przez 4rlekin dnia Kwiecień 07, 2013, 02:34:49 am »
Dzięki Trish :)
Zaktualizowałem treść poradnika, gratuluję znalezienia się wśród autorów  ;)
92
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Trish dnia Kwiecień 07, 2013, 12:03:40 am »
Ja mam kiepskie doświadczenia z ulepszaniem zbroi - zbroja +1 ma tylko o jeden punkt obrony więcej, więc uznałem, że nie warto tracić pieniędzy na ulepszanie wyżej. (to są moje obserwacje, jeżeli się ktoś odważył i spróbował i twierdzi, że opłaca się kostkować zbroje, to niech da znać ;))
Opłaca się ulepszać, ale dopiero zbroje(i ogółem resztę eq) dopiero od 70 poziomu. Ilość dodanych punktów obrony po ulepszeniu jest zależna od bazowej liczby punktów obrony. Załóżmy, że jeśli zbroja ma normalnie 30 obrony to nam wzrośnie o 1 punkt po ulepszeniu, a jeśli ma 70, to nam wzrośnie o 3 punkty po ulepszeniu. << To jest tylko przykład.
Ale też to zależy od funduszy;p Ja np. da mojej wojowniczki każde eq ulepszałam począwszy od 5. Zawsze na +4, broń zawsze na +7, a wyżej dopiero na 85 będę ulepszała ;p
93
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Vermitor dnia Kwiecień 06, 2013, 11:49:32 pm »
Poradnik świetny ,mimo że trochę długi to cały przeczytałem i skorzystałem ze wskazówki z ulepszaniem biżuterii. Nawet jeśli ktoś nie gra nekromantą (tak jak ja) może się przydać. Pozdrawiam Cfaniak.
94
Gildie / Odp: ChosenSoldier - Rekrutacja
« Ostatnia wiadomość wysłana przez CeramicznyBob dnia Kwiecień 06, 2013, 11:39:19 pm »
Haha, serwer wpadł w stan offline, jak biegłem po bilet :o
95
« Ostatnia wiadomość wysłana przez 4rlekin dnia Kwiecień 06, 2013, 09:31:25 pm »
@True19
Dzięki :)(BTW powinieneś dodać też poradnik Jacky'ego)
Wszystko prawda, chodzi jednak o to, że postacie magiczne nie mogą sobie pozwolić na zbyt wiele punktów w wit.
Jest to raczej podstawowy stat dla wojowników (do spółki z siłą), niemagiczni dystansowcy też mają lepiej, im celność obskakuje
również dmg.
96
« Ostatnia wiadomość wysłana przez True19 dnia Kwiecień 06, 2013, 08:12:49 pm »
Gratuluję dobrego poradnika :DPlus leci i rekomendacja na Fan Page'u :)

W końcu ktoś napisał o tym nieszczęsnym zestawie do wytwarzania :)

Sprostowanie:

niedużo HP

Dodatkowo z każdym poziomem dostajemy kilka punktów życia więc od 60 poziomu może się tutaj dużo uzbierać. Oczywiście jak jeszcze inwestujemy w bony z witalnością w ekwipunku to też jeszcze zyskujemy a np. przeznaczenie 10 poziomów tylko na ładowanie w punkty do witalności dodaje nam aż 50 punktów do witalności :)
97
Ogólne / Odp: [Nasze Łupy] Chwalimy się ;]
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Jacky dnia Kwiecień 06, 2013, 06:35:06 pm »

Na razie +10 mam inne wydatki będzie kasa będzie +15 :*
98
Ogólne / Odp: [Nasze Łupy] Chwalimy się ;]
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Septurion dnia Kwiecień 06, 2013, 05:50:28 pm »
Wiem że wielu ciekawi z czym biega Septurion no to proszę:

Szkoda, że bonów nie można zmienić  :-\

heh Teraz będą komentarze  ;D
99
« Ostatnia wiadomość wysłana przez 4rlekin dnia Kwiecień 06, 2013, 05:33:25 pm »
Dzięki piękne  :Dzawsze mi wszyscy mówili, że gaduła ze mnie :P
100
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Septurion dnia Kwiecień 06, 2013, 05:24:25 pm »
No przyznam ci "wywaliłem gały jak na to patrzałem" dość sporo tego napisałeś, całości nie czytałem ale to co przeczytałem to naprawdę dobre + dla ciebie.
Strony: 1 ... 8 9 [10]