Autor Wątek: Balans a jak Kooxik w akcjixd  (Przeczytany 625 razy)

Kooxik

• Początkujący
  • *
  • Reputacja: +4/-19
Balans a jak Kooxik w akcjixd
« dnia: Maj 15, 2012, 07:12:26 pm »
A więc zacznę od omówienia na czym polega postac magiczna, bo jak widze administracja nie ma o tym zielonego pojęcia. Postacią na wzór maga jest tutaj Necromanta i Mnich, obie te postacie powinny miec spory dmg, celnosc w moby fizyczne, oraz obronę przeciwko mobą magicznym. Niestety ani Necro ani Mnich nie mają nic z tych rzeczy! Nie dośc że padają jak muchy (tu może troche przesadzam, ale miodowo nie jest) To mają MNIEJSZY DMG od łowcy!!!!! Nie muszę chyba mówic że takowy łowca bije 3 razy szybciej i prawie zawsze celnie strzela? Reasumując ja - najlepszy Necro na serwie wale 220 w diabliki, łowca na 40lv bije w nie 280-300 więc ja uderzę w tym samym czasie co łowca może 500 z czarem (jeśli w ogóle trafie), gdzie łowca bez użycia czarów zada obrażenia w wysokości 600-900!!!! Jeśli łowca ma miec taki DMG to ja APELUJĘ do najwyrazniej mającej mało wyobrazni administracji o PODNIESIENIE OBRAŻEN POSTACI MAGICZNYCH!!

BeatBox

• Początkujący
  • *
  • Reputacja: +4/-11
  • Traktuję ludzi tak jak oni traktują mnie.
Odp: Balans a jak Kooxik w akcjixd
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 15, 2012, 08:00:37 pm »
Wszystko jest okay , Necro i Mnich magą mieć duze dmg ale słabiuteńką obronę , tak moze byc , ale nie żeby necro mial pro dmg i zajo obrone .

POzdrawiam.
Traktuję ludzi tak jak oni traktują mnie.

Apocalypto

• Początkujący
  • *
  • Reputacja: +0/-7
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 15, 2012, 09:25:44 pm »
BeatBox, póki co ta obrona jest nikła (o ile to nie jest bug) więc dmg powinien być przywrócony taki jaki był wcześniej.

Noobuser

• Wojownik Perihelionu
  • Reputacja: +73/-28
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 15, 2012, 09:46:34 pm »
BeatBox, póki co ta obrona jest nikła (o ile to nie jest bug) więc dmg powinien być przywrócony taki jaki był wcześniej.

Przepraszam ale nie przesadzajmy co? 3x większy dmg niż każda inna profa to było fair? Przecież moby z 55 lv padały na parę hitów. Mnich wbił 60 lv w 3 dni...Inni wbili 40 maks a mnich miał 60...No chyba wtedy nie było fair. Nie chce mi się już dyskutować może minimalnie większy dmg powinien być ale minimalnie a nie tak jak wtedy 3x większy od każdego....

buszok

• Początkujący
  • *
  • Reputacja: +4/-22
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 15, 2012, 11:04:30 pm »
Ja tez uwazam ze jesli maja cos zmieniac w magicznych postaciach to jedyne odrobinke podniesc dmg  :)

Apocalypto

• Początkujący
  • *
  • Reputacja: +0/-7
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 16, 2012, 03:48:58 pm »

Przepraszam ale nie przesadzajmy co? 3x większy dmg niż każda inna profa to było fair? Przecież moby z 55 lv padały na parę hitów. Mnich wbił 60 lv w 3 dni...Inni wbili 40 maks a mnich miał 60...No chyba wtedy nie było fair. Nie chce mi się już dyskutować może minimalnie większy dmg powinien być ale minimalnie a nie tak jak wtedy 3x większy od każdego....

Dobra Noobuserku, przesadziłem, ale x2 większy dmg powinien mieć niż inne postacie.

buszok

• Początkujący
  • *
  • Reputacja: +4/-22
« Odpowiedź #6 dnia: Maj 16, 2012, 03:50:12 pm »
Uwazasz ze trzeba podniesc dmg bo obrona jest nikla?  ze tylko magowie maja problem z defem ? To gratuluje :)
podniec kazdemu dmg bo ma problem z defem , o tak.

Perihelion - Polska gra mmorpg

« Odpowiedź #6 dnia: Maj 16, 2012, 03:50:12 pm »