Miałem tu już nic nie pisać , ale nie mogę wytrzymać , bo na prawdę powiedzcie mi jedno , załóżmy , że nie bd można się zabijać to co ty tam chcesz robić hmm ? Widzę , że na prawdę macie super pomysły chcecie niszczyć coś w tej grze co nadaje jej największy urok . Piszesz mi tutaj , że zwój ci wzięła, bo cię zabiła ... Proszę cię po 1 masz blokadę pvp jak ci coś nie odpowiada ? M-A-S-Z .A po 2 właśnie o to chodzi , żeby walczyć o przedmiot który jest twój bronić swojego , zdobywać wrogów , a zarazem przyjaciół którzy pomogą ci uporać się z wrogimi graczami.
Przewagę lvl-i dać no nie 10-25 , pewnie tak najprościej , co z tego ,że w każdej grze jest takie coś i to już jest na prawdę nudne
. Ożywmy chociaż w pewnym stopniu świat Perihelion , nadając mu właśnie takie dodatki , jak zabijanie się bez zgody , bo w końcu przecież w życiu realnym nie masz blokady , że cię ktoś nie może zabić no nie ?
Po "pierwsze" co ci to przeszkadza , że cię ktoś zabije , co straciłeś jakiś zwój ? Proste robisz postać i do 10 lvl bijesz na wyspie i lootasz , trzeba się pomęczyć, a nie
Po "drugie" w tej grze nie ma jak w tibii , że jak cię ktoś zabije tracisz , item ,expa ,kase , rzeczy w plecaku , więc co ci to szkodzi , musisz się tyle pomęczyć , co zajść spowrotem na expowisko ,a to raczej taki wysiłek nie jest no nie ?
PAMIĘTAJCIE JAK WAS KTOŚ ZABIJA TRZEBA KOMBINOWAĆ A NIE ODRAZU SIĘ PODDAWAĆ I NA FORUM LECIEĆ I JAKIEŚ BLOKADY , PRZEWAGI LVL-I ROBIĆ BÓG WIE CO PRZEMYŚLCIE SOBIE TO
Pozdrawiam:
Senien