Autor Wątek: Mordercy w Perihelion  (Przeczytany 333 razy)

Septurion

• Wojownik Perihelionu
  • Reputacja: +31/-6
Mordercy w Perihelion
« dnia: Luty 12, 2013, 08:50:44 pm »
Chce znać waszą opinie o mordowaniu innych graczy z tego samego królestwa, podoba wam się to czy też nie?

Moje zdanie jest takie, iż mordercy w Perihelion to nic innego jak mordercy a co powinno się z takimi robić ?
To jasne, jak najbardziej utrudnić takiemu grę nawet za cenę morderstwa :D

Bo zabijając morderce stajesz się nim?
Moim zdaniem nie, to tylko dobry uczynek dla swojej nacji.
Założyciel CHAOS
Septurion - Opętaniec 90lvl                 Alchemia 73
DzikieOczy - Łowca 87lvl
Omnipotence - Nekromanta 29lvl

Jacky

• Wojownik Perihelionu
  • Reputacja: +28/-130
  • Im a Soldier of my Dream
Odp: Mordercy w Perihelion
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 12, 2013, 10:03:15 pm »
Po pierwsze powinna zostać wprowadzona blokada na zabijanie swoich tak samo jak i ograniczenie levelowe czyli jakieś 10 leveli różnicy
Założyciel - ChosenSoldier
Jacky - 100 Mnich
Uvarth - 91 Łucznik ;] Obecnie nim Gram
Dobry Rage Nie jest Zły ;]

Senien

• Początkujący
  • *
  • Reputacja: +3/-3
  • Profesjonalny Nekromanta :)
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 13, 2013, 08:39:48 am »
Mi się podoba ten system PK , przy statystykach masz blokadę PvP jak ci się nie podoba , to sobie ustaw blokadę bd miał 30% expa mniej i tyle :)Ta gra jest stworzona , żeby zabijać inaczej była by nudna...
MAG Z POWOŁANIA

Canibal

• Początkujący
  • *
  • Reputacja: +1/-2
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 23, 2013, 06:49:47 pm »
Mnie też to irytuję.Gdyż lootałem sobie zwoje i przyszła BabaJaga 57nekro a ja miałem 33,zabiła mnie i zabrała zwój.
Canibal mnich-39
Borowik necro-29
Sorki dużą przerwę miałem :(

Noobuser

• Wojownik Perihelionu
  • Reputacja: +73/-28
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 24, 2013, 12:33:03 pm »
Canibal to włącz ochronę przeciwko zabijaniu. Klikasz taki czerwony + w statystykach.

True19

• Początkujący
  • *
  • Reputacja: +6/-3
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 24, 2013, 01:05:18 pm »
Uważam, że powinno zostać wprowadzone ograniczenie do +/- 25lvl

Senien

• Początkujący
  • *
  • Reputacja: +3/-3
  • Profesjonalny Nekromanta :)
« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 26, 2013, 04:48:53 pm »
Miałem tu już nic nie pisać , ale nie mogę wytrzymać , bo na prawdę powiedzcie mi jedno , załóżmy , że nie bd można się zabijać to co ty tam chcesz robić hmm ? Widzę , że na prawdę macie super pomysły chcecie niszczyć coś w tej grze co nadaje jej największy urok . Piszesz mi tutaj , że zwój ci wzięła, bo cię zabiła ... Proszę cię po 1 masz blokadę pvp jak ci coś nie odpowiada ? M-A-S-Z .A po 2 właśnie o to chodzi , żeby walczyć o przedmiot który jest twój bronić swojego , zdobywać wrogów , a zarazem przyjaciół którzy pomogą ci uporać się z wrogimi graczami.
Przewagę lvl-i dać no nie 10-25 , pewnie tak najprościej , co z tego ,że w każdej grze jest takie coś i to już jest na prawdę nudne :P. Ożywmy chociaż w pewnym stopniu świat Perihelion , nadając mu właśnie takie dodatki , jak zabijanie się bez zgody , bo w końcu przecież w życiu realnym nie masz blokady , że cię ktoś nie może zabić no nie ? :)Po "pierwsze" co ci to przeszkadza , że cię ktoś zabije , co straciłeś jakiś zwój ? Proste robisz postać i do 10 lvl bijesz na wyspie i lootasz , trzeba się pomęczyć, a nie :)Po "drugie" w tej grze nie ma jak w tibii , że jak cię ktoś zabije tracisz , item ,expa ,kase , rzeczy w plecaku , więc co ci to szkodzi , musisz się tyle pomęczyć , co zajść spowrotem na expowisko ,a to raczej taki wysiłek nie jest no nie ? :)PAMIĘTAJCIE JAK WAS KTOŚ ZABIJA TRZEBA KOMBINOWAĆ A NIE ODRAZU SIĘ PODDAWAĆ I NA FORUM LECIEĆ I JAKIEŚ BLOKADY , PRZEWAGI LVL-I ROBIĆ BÓG WIE CO PRZEMYŚLCIE SOBIE TO :)

Pozdrawiam:
Senien
MAG Z POWOŁANIA

Super Czapa

• Początkujący
  • *
  • Reputacja: +0/-0
« Odpowiedź #7 dnia: Marzec 28, 2013, 10:43:24 pm »
Senien masz racje co to za gra jak się muszisz pytać kogoś czy możesz go zabić albo jak musisz się bić tylko z graczami o lvlach 10-20+ 10-20- . I jeżeli dobrze zrozumiałem to tu nie ma ani blokady ani tego z levelami  więc zaraz zabieram się do ściągania i odpalam. Ja jak widze gierke gdzie musi inny gracz wyrazić zgode na walke to mi ręce opadają i sobie myśle jak ludzie mogą w to grać. Pewnie dlatego grałem przez ostatni rok na otsach tibi. Ale mam nadzieje że tu też troche zabawie

daniofordon

• Początkujący
  • *
  • Reputacja: +2/-1
    • Mój Chomik
« Odpowiedź #8 dnia: Maj 31, 2013, 08:48:34 am »
i dobrze że jest PK dlatego jest mniej noobów jak się taki noob pruje to po prostu go dedasz aż mu się znudzi granie i NQ :)

Perihelion - Polska gra mmorpg

« Odpowiedź #8 dnia: Maj 31, 2013, 08:48:34 am »