Autor Wątek: Konwersja u Mnicha  (Przeczytany 119 razy)

Jacky

• Wojownik Perihelionu
  • Reputacja: +28/-130
  • Im a Soldier of my Dream
Konwersja u Mnicha
« dnia: Marzec 21, 2013, 09:46:58 am »
1. Apeluję o zamianę tej umiejętności na 90 poziom gdyż przy obecnym systemie potków jest to umiejętność beznadziejna i w ogóle nie przydatna do pvp czy pve. Po aktywacji tej umiejętności dla mnicha jest to pewna smierć. Zamiast tej umiejętności wstawić jakąs inną typu: Teleportacja lub Buff Podnoszoncy HP, ewentualnie Jakis Skill Supportowy

2. Tak samo pomiędzy umiejętnością Krople na 50 poziom a umiejętnością Święta Woda na 100 na tym samym poziomie jest tylko 100 DMG różnicy co moim zdaniem jak na taki przedział levelowy to za mało.

3. Kolejne to Mikstury Ataku w opisie jest że podnosi każdy rodzaj ataku a tak naprawdę działa tylko na atak Fizyczny.

4. Tak samo cena Nemezisa wynosi 25% wartości a powinna 50% tak jak pozostałe bronie

5. Umiejętność mroź działa tylko na 1m animacja jest rozniesiona na 2m i tak samo powinno zostać to zmienione. Dlatego że jak ktoś potrafi wyczuć moment a trochu sie ten skill ładuje to zdąży odskoczyć i uniknie zamrożenia.

6. Skarbiec guildi ... po wypłaceniu danej kwoty ze skarbca ubywa w plecaku o daną liczbę zloto

Ten temat tyczy się do profesji Mnicha jeśli nim nie grasz nie wypowiadaj się.
« Ostatnia zmiana: Marzec 23, 2013, 05:42:14 pm wysłana przez Jacky »
Założyciel - ChosenSoldier
Jacky - 100 Mnich
Uvarth - 91 Łucznik ;] Obecnie nim Gram
Dobry Rage Nie jest Zły ;]

True19

• Początkujący
  • *
  • Reputacja: +6/-3
Odp: Konwersja u Mnicha
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 21, 2013, 10:00:11 am »
Jestem przeciwny i tak mnich jest dobry i na wyższym lvl tłucze innych w miarę dobrze :)

Jacky

• Wojownik Perihelionu
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 21, 2013, 10:05:01 am »
Jestem przeciwny i tak mnich jest dobry i na wyższym lvl tłucze innych w miarę dobrze

Tak ci się wydaje tylko po za tym nie masz pojęcia po nie grasz mnichem tak więc nie możesz powiedzieć co jest nie tak, natomiast ja gram i widzę co w nim jest nie tak

Już nawet nie wspominam o mrozie od którego da się uciec.
Jacky - 100 Mnich

True19

• Początkujący
  • *
  • Reputacja: +6/-3
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 21, 2013, 10:11:27 am »
Jak mnich 48lvl zabił mnie woja 67lvl z łatwością no to coś jest nie tak :]

Ogólnie jak jedną postać to i najlepiej wszystkie (nieliczne w sumie) poprawić. Nie muszą to być ogromne poprawki jednak usprawniające balans.

Ale w sumie to może jednak skille na 90-100lvl poprawić jeżeli są złe lub nieużyteczne ale wtedy dać blokadę ataku nimi na lvle mniejsze niż 20-30

Jacky

• Wojownik Perihelionu
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 21, 2013, 10:14:43 am »
Jak mnich 48lvl zabił mnie woja 67lvl z łatwością no to coś jest nie tak :]

To zainwestuj w sporo wity i w statach antymagię i zobaczysz ze wtedy mnich ci nic nie zrobi.

Era Mnicha się skonczyła teraz Opek wymiata tak ap-ropo.

Ale w sumie to może jednak skille na 90-100lvl poprawić jeżeli są złe lub nieużyteczne ale wtedy dać blokadę ataku nimi na lvle mniejsze niż 20-30

O blokadzie pisałem już dawno ale ludzie zaprzeczali bo twierdzili ze to jest nie potrzebne bo jak ktoś komus zawadzi to żeby była możliwość zabicia go
« Ostatnia zmiana: Marzec 21, 2013, 10:19:57 am wysłana przez Jacky »
Jacky - 100 Mnich

Vexios

• Początkujący
  • *
  • Reputacja: +3/-0
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 28, 2013, 07:55:57 pm »
 Jeśli chodzi o skille "Krople" i "Święta woda" to jeśli zmieniac ich dmg to zabrac ilośc ataku z kropli. Mnich ma byc supportem a nie shooterem a skill "Krople" to obszarówka więc nie powinna z "Nemezisem" bic w "Pożeraczy dusz" za 1800, ponieważ łucznik czy nekromanta za tyle samo uderzy ze swoich skilli ofensywnych a oni nie mają tak potężnego leczenia ani czarów uderzających obszarowo a teoretycznie powinni miec większy atak niż pozostali.
 Jeśli chodzi o skill na 90lvl to masz rację, jest bezsensowny gdziekolwiek by go nie uzyc. Trzeba zamienic go na coś, co się opłaci, nawet takie coś, jak natychmiastowe uleczenie sobie many się przyda, ponieważ zauważyłem, że gdy walczysz z kimś takim jak Septurion nie możesz rzucic na siebie czystego umysły, ze względu na obrażenia jakie przyjmujesz, gdyby zaczęło Ci brakowac many na leczenie a przeciwnik wyczułby moment to zanim skill zacznie działac i odnowi Ci się mana na użycie "Uzdrowienie" to będzie już za późno, aby zrobic cokolwiek, ponieważ jak zapewne wszyscy z Alentharu wiedzą Pan Septurion ma fajny mieczyk, którym w te 5 sekund ze skillami zabierze nieco więcej niż się uleczysz.
 A poza tym jeśli już rozmawiamy o poprawieniu skilli to zastanawia mnie, jak niby ma działac umiejętnośc łucznika "Ostateczny strzał" skoro nie wiemy ile przeciwnik ma życia. Nie lepiej zamienic to na zwykły skill ofensywny ?

Perihelion - Polska gra mmorpg

« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 28, 2013, 07:55:57 pm »