Piszę, bo to aż mnie dzisiaj zdenerwowało.
Proszę o poprawę wypadania zwoi z potworów. Na lvl 72 jest już strasznie ciężko o zwój. Nie dość, że zwoi na skille na większe lvl jest bardzo mało to jeszcze nie zawsze powodzi się ulepszenie skilla.
Z łupami też trochę chyba problem jest, bo dzisiaj było wydarzenie "większe szczęście" i nic. Wziąłem większe szczęście potem za amki i także nic. Bez przesady. Jeszcze te ogromne ilości złota - masakra. Im większy poziom tym inaczej się widzi kwoty. Na 70lvl itemki są już tak drogie, że mało kto się cieszy z łupu który wynosi 10k (bo w sumie takie ostatnio widuję)
Kamienie - wydaje mi się, że kamienie też nie wypadają za często. Więc jak dla mnie to zwiększenie częstotliwości o 1% nie zaszkodzi.
Kostki - to w sumie myślę, że niepotrzebnie wypada (już wolałbym kamień) bo i tak można kupić w sklepie.
Młotki - akurat to się przydaje ale szkoda, że takie coś widzę raz na 500 potworków tak więc najlepiej jakby zwiększyć lot o 5%
Ja to zauważyłem grając sobie wojem. Nie wiem też jak jest u innych, dlatego proszę o opinie na temat lootu itemków od reszty graczy.