Witam ! wszystkie osoby które to czytają mam do was pytanie i oczywiście prośbę do phexa w imieniu wszystkich graczy , bo wydaję mi się , że to co napiszę , to żaden z nich nie będzie miał nic przeciwko. Dobra koniec zbędnej gadki przejdźmy do rzeczy , a więc tak jak pewnie każdy z was wie jest tydzień wolnego od szkoły
z powodu świąt , a więc phex mam/y do ciebie prośbę , żeby nam umilić ten czas w grze to zrób takie coś , że np :
-30.03.2013r. - Od godz. 11:00-13:00 exp x2, od godz. 20:00-22:00 złoto x2
-31.03.2013r. - Od godz. 16:00-17:00 demony chaosu, od godz. 20:00-22:00 zwiększona szansa na łup.
Mam jeszcze inne propozycję , ale zamiast czas marnować na np: Na to , że z potworków wypadają jajka i koszyki wielkanocne , Jajka byśmy oddawali do jakiegoś NPC. Wyglądało by to tak :
-30 jajek (10000 złota)
-60 jajek (25000 złota)
-90 jajek (35000 złota + jakiś kamień co dodaje bonus do zbroji , miecza)
A z koszyczków wielkanocnych wypadałby losowy item tak jak z łupu , raz z bonusem raz bez , a np: szansa na lotnięcie jajka to nwm z 10%-20% (to już phexa działka) , a koszyczka to powiedzmy (15%) , z koszyka także wypadały by jajka tylko od 2-4, to jest tylko taka propozycja jakby mogło być , w gruncie rzeczy to wolałbym zamiast tych jajek , i koszyczków , żebyś phex na koniec świąt (chyba , że dasz rade wcześniej) jakąś aktualizację wprowadził , nwm jaką szczerze mówiąc zrób to według uznania jakaś mini aktualizacja , chyba , że masz ochotę żeby pobawić się z moim pomysłem , to śmiało wykorzystaj go !
WSZYSTKIE GODZINY CO DO EXPA X2 , ZŁOTA X2 ,LOTÓW X2 NIE BIERZCIE TEGO DO SIEBIE TO SĄ PRZYKŁADOWE GODZINY TO JEST KWESTIA ZROBIENIA ANKIETY I USTALENIA !
Serdecznie pozdrawiam:
Senien
PS:Piszcie co sądzicie o tym pomyślę , phex liczę także na twoją opinię w tym wontku .
Przepraszam za to , że tak późno wyskoczyłem z tym pomysłem , ale wydaję mi się , że lepiej późno niż wcale
Dziękuję bardzo tym którzy to przeczytali
Pa pa
ALE ZE MNIE GAPA BYM BYŁ ZAPOMNIAŁ ŻYCZĘ WSZYSTKIM WESOŁYCH I UDANY ŚWIĄT ! ! !