Autor Wątek: EKWIPUNEK  (Przeczytany 203 razy)

kafka

• Początkujący
  • *
  • Reputacja: +0/-0
EKWIPUNEK
« dnia: Marzec 11, 2013, 05:46:52 pm »
Moja propozycja na dzien dzisiejszy jest to zeby ekwipunek ktory zakladamy na postac znikal z pol dostepnych na drop i wisial tylko na postaci,a po sciagnieciu go dopiero wracam do eq na drop poniewaz jest duzo przypadkow sprzedazy go przypadkowo przez jakis lag.pozdrawiam

Noobuser

• Wojownik Perihelionu
  • Reputacja: +73/-28
Odp: EKWIPUNEK
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 11, 2013, 07:11:56 pm »
Popieram w 100% ;)
Pomoże to też z miejscem w plecaku, mimo iż mam plecak za am to i tak często brakuje miejsca.

FuSzu

• Strażnik
  • Wojownik Perihelionu
  • *
  • Reputacja: +121/-37
  • "Duży" może więcej...
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 11, 2013, 07:14:31 pm »
A ja jestem przeciwko. Wcześniej byłem za, ale teraz po wprowadzeniu domków, a w nim możliwości chowania itemków, wydaje mi się to niepotrzebne.
FuSzu - 91 poziom Łowca - 69 poziom Opętaniec - 85 poziom Necromanta - 48 poziom
"Dużych poznajesz po tym jak traktują mniejszych"

kafka

• Początkujący
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 11, 2013, 07:45:32 pm »
OK domki.Tylko zobacz jesli pojdzies np expic do groty ktora otwieraja ci tylko co godzine i bedziesz mial mega drop ktorym moment zasypiesz eq to polowe zostawisz z braku miejsca?moim zdaniem lepiej wyniesc 13 rzeczy wiecej wtedy i inni gracze beda z tego bardziej zadowoleni:)a przy okazji ty nie bedziesz bankrut

Septurion

• Wojownik Perihelionu
  • Reputacja: +31/-6
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 11, 2013, 10:03:31 pm »
Kupicie plecak za 5 AM i wydajcie co nico na shopa

Plecak za AM zwiększa miejsce o 100% + trwa 48h spędzonych w grze czyli 12 dni jak grasz po 4h dziennie
Założyciel CHAOS
Septurion - Opętaniec 90lvl                 Alchemia 73
DzikieOczy - Łowca 87lvl
Omnipotence - Nekromanta 29lvl

kafka

• Początkujący
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 11, 2013, 10:09:18 pm »
Ok to chociaz zaluzcie blokade ktora bedzie zapobiegac sprzedazy eq ktore jest zalozone na postaci, poniewaz jest bardzo duzo przypadkow utraty eq w sklepie przez opcje sprzedaj przedmiot

FuSzu

• Strażnik
  • Wojownik Perihelionu
  • *
  • "Duży" może więcej...
« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 12, 2013, 01:21:05 am »
Ok to chociaz zaluzcie blokade ktora bedzie zapobiegac sprzedazy eq ktore jest zalozone na postaci, poniewaz jest bardzo duzo przypadkow utraty eq w sklepie przez opcje sprzedaj przedmiot

Akurat o tym myślałem, aby po naciśnięciu sprzedaj, wyskoczyło pytanie: Czy na pewno chcesz to sprzedać? z ocpjami: Tak i Nie.
FuSzu - 91 poziom Łowca - 69 poziom Opętaniec - 85 poziom Necromanta - 48 poziom

kafka

• Początkujący
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: Marzec 12, 2013, 05:49:56 am »
To by zdalo egzamin moim zdaniem tym bardziej ze grajac w trybie okienkowym kursor myszki czasami nie spelnia swojej dokladnosci i 1 do 2 cm trzeba np brac go wyzej zeby wcisnac opcje gry.W przypadku sprzedazy mozna by wtedy odmowic.pozdrawiam

Noobuser

• Wojownik Perihelionu
  • Reputacja: +73/-28
« Odpowiedź #8 dnia: Marzec 12, 2013, 10:06:15 am »
Zmień rozdzielczość wtedy będzie ok. :)Ja mam 1920:1080 i jest idealnie. Myszka zawsze trafia tam gdzie powinna.

FuSzu

• Strażnik
  • Wojownik Perihelionu
  • *
  • "Duży" może więcej...
« Odpowiedź #9 dnia: Marzec 12, 2013, 12:09:53 pm »
Zmień rozdzielczość wtedy będzie ok. :)Ja mam 1920:1080 i jest idealnie. Myszka zawsze trafia tam gdzie powinna.

Nie każdy ma taką rozdzielczość. Mój laptop ma 1366x768 i większego nie da się ustawić. I zawsze gram na nie dokładności. Jedynie pozostaje grać na opcji fullscreen, ale mi nie odpowiada.

kafka

• Początkujący
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: Marzec 12, 2013, 07:42:30 pm »
ewentualnie jesli jest mozliwosc mozna sie tez postarac o kilka rozdzielczosci gry wtedy kazdy by mogl sobie cos dopasowac :)chociaz to moze byc troche trudne do ogarniecia

Perihelion - Polska gra mmorpg

« Odpowiedź #10 dnia: Marzec 12, 2013, 07:42:30 pm »