Autor Wątek: Dodatkowe groty  (Przeczytany 69 razy)

kamson12

• Początkujący
  • *
  • Reputacja: +2/-0
Dodatkowe groty
« dnia: Marzec 19, 2013, 10:11:22 pm »
Witam
Mam pomysł na 3 nowe groty ;
Na poziom 70 - Silne potworki  Sporo doświadczenia
Na poziom 90 - bardzo silne potworki  Dużo doświadczenia
Na poziom 100 - 10 gigantycznych potworów w grocie z poziomem 100  Bardzo dużo pieniędzy a także łupu antyczne itd.

Uważam że należy osłabić postać opętaniec i umocnić postać łowcy (głównie obrażenia)

Kolejnym pomysłem jest pokazywanie napisu "Gracz pokonał gigantycznego potwora egzekutor"  Zamiast "Gracz1 zabił Gracz2"

Należy zmienić także system PvP ponieważ dostawanie punktów rankingowych z gracza 40 poziomów mniejszego jest bez sensu.

To tyle uważam że moje pomysłu uatrakcyjniły by grę a także przyciągneły wielu nowych graczy  ;) 

Noobuser

• Wojownik Perihelionu
  • Reputacja: +73/-28
Odp: Dodatkowe groty
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 20, 2013, 07:49:52 am »
Zgadzam się ze wszystkim ale wydaje mi się, że pheXion i tak tego nie wprowadzi... :DCiekawe kiedy przeczyta skoro dręczę go z moimi 250 AM i nawet nie odpisał.

Co do łowcy i "głównie obrażeń" To ja nie wiem czy wszystko wymaga. Aury wymagają balansu bo nie wiem nawet czy działają (skupienie na 4 +500 celności no i chybiam nawet 3 razy z rzędu) wyssanie energii jak tak g[..]łupie że nie opłaca się używać bo przerywa tylko expienie.

A obrażenia to po prostu masakra. ;)Pomijając skille jest to najsłabsza postać z autoataku. No i obliczyłem, że legendarna broń na 85 (120 zł) dawałaby mi o 100 obrażeń więcej niż broń mityczna na 70. Różnica między zwykłą bronią na 70 i 85 to 18 lub 19 dmg. Gdzie szerszeń ma około 100 dmg różnicy. Ale oczywiście pheXion nie odpisze nawet..: D Ciekawe czy chociaż przeczyta.

Perihelion - Polska gra mmorpg

Odp: Dodatkowe groty
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 20, 2013, 07:49:52 am »