OMG ta gra jest całkowicie niedopracowana
Phexion dlaczego nic z tym nie robisz przecież nikt nie będzie grał w grę w której są rażące błędy jak:
1. zajebiscie silne potwory, na 20lvl ciezko jest zabic 4 atakujace cie np opulchniaki ktore sa na 15lvl o.0
2. beznadziejne eq jedynie to bron można kupić bo reszta się nie przydaje,
3. nie działąjące uniki, obrona, niektóre bonusy to też nawet się nie przydają więc po co one są?
4. tylko 3,4 grywalne profesje reszta jest poprostu nieopłacalna i bez przyszłości,
5. gracze nie dość, że są z tego samego miasta to jeszcze gracz z lvl 70 może tłuc każdego nawet gdy ten ma 11lvl, bez przesady przeciez wiadomo ze 11lvl nie rozwali 70
6. przepraszam, że się tak wyrażę ale to trochę idiotyczne żeby płacić aż 10zł na 100AM żeby kupić automatyczne zbieranie przedmiotów za 5am lub 3000zł za 10am (zloto w grze jest troche bardzo potrzebne bo za 30k ze 100am nie kupisz nic z eq lepszego). Tak samo jest z przedmiotami za am bo jak niektóre kosztują 1000am to trzeba wydac smsami cos ponad 100zł a przelewem 50zł. Bez przesady!!! Każdy chce zarobić ale zarobki są wtedy gdy klienci są zadowoleni...
7. maly wybor skilli bo np. jak woj ma na 18 lvl jak ja do wyboru tylko silne uderzenie i leczenie (co też jest śmieszne bo tylko 20hp) to aż nie chce się tego używać
8. lagi lagi jeszcze raz lagi a można je trochę obniżyć usuwając takie głupie wiadomości jak "GRACZBLABLA dolaczyl do gry" i "GraCZCZ opuscil gre"
9. ta gra nie posiada tak jak opisane na stronie "dowolne rozwijanie postaci". Musimy się zawsze trzymać jednego schematu bo nie dzialaja staty + skille sa w bardzo duzych odstepach lvli i jest ich zaledwie kilka
10. w ogole kim sa straznicy w tej grze? bo nikogo jak do tej pory nie zauwazylem! gracze robia co chca, mowia co chca i kupa im sie dzieje!
Bym jeszcze pewnie coś znalazł ale nie chce mi się drążyć
I phex zacznij coś działać bo tracisz graczy chyba ze tylko terapia szokowa w stylu "o nie! nie wpływają pieniądze na konto z gry" ci pomoze. Ale jedno jest pewne - ja nie wysle smsa ani nie zrobie przelewu gdy gra jest niedopracowana! Zrobie to wtedy gdy wszystko bedzie dopiete na ostatni guzik i bedzie jakos wygladac to wtedy z checia wspomoge gre aby sie dalej rozwijala!!!