Autor Wątek: Używanie potionów  (Przeczytany 65 razy)

True19

• Zaczynający przygodę
  • **
  • Reputacja: +6/-3
Używanie potionów
« dnia: Marzec 21, 2013, 10:04:38 am »
Gram wojem i zauważyłem, że trochę problematycznie używa się potek z szybkiego paska. Najpierw muszę zaznaczyć siebie (bo pisze, że cel nie zaznaczony, czasami nawet jak zaznaczony jestem cały czas to nie moge użyć), potem kliknąć na miksturę lub jeżeli nie działa to przycisk na klawiaturze (u mnie to działa dziwnie bo czasami jedno działa a drugie nie). Niech to działa na postaci gracza bezpośrednio bez zaznaczania celu bo grając wojem po myszkę nie sięgam :D

siwulec

• Początkujący
  • *
  • Reputacja: +0/-0
Odp: Używanie potionów
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 21, 2013, 10:54:48 am »
u mnie jak jestem podczas walki to naciskam tylko numerek na ktorym jest wlozony potion i uzywa mi bez problemu nie musze zaznaczac nic

4rlekin

• Początkujący
  • *
  • Reputacja: +17/-0
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 21, 2013, 07:05:33 pm »
Potwierdzam, nie tylko potki, ale też zwykłe przedmioty, a nawet skilla (mówię tu o pomniejszym leczeniu) wymagają żeby było zaznaczenie na cokolwiek
I faktycznie czasem nie jest to konieczne.
It's not a bug, it's a feature.

Noobuser

• Wojownik Perihelionu
  • Reputacja: +73/-28
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 21, 2013, 07:38:52 pm »
siwulec zapewne grasz mnichem necro łucznikiem lub łowcą. :)Oni wystarczy, że zaatakują i mają siebie zaznaczonych. :)
Zrobiłem opka i woja i wiem o co chodzi, dziwne jest to, że gdy klikniemy z plecaka prawym to jest ok a jak pasek szybkiego uruchamiania to już trzeba zaznaczyć.

Perihelion - Polska gra mmorpg

« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 21, 2013, 07:38:52 pm »