Ankieta

Czy podoba Ci się gra PERIHELION?

Bardzo!
9 (52.9%)
Tak!
3 (17.6%)
Może być
4 (23.5%)
Nie
0 (0%)
Tragiczna
1 (5.9%)
Nie mój typ gry
0 (0%)

Głosów w sumie: 17

Autor Wątek: Perihelion  (Przeczytany 77 razy)

DancE

• Newbie
  • *
  • Reputacja: +1/-0
  • Schalke 04!
Perihelion
« dnia: Maj 12, 2012, 03:32:58 pm »
Tutaj wypowiadamy się na temat gry.

Według mnie gra Perihelion ma dobry pomysł i jest to gra z przyszłością, gdyż jest:
- ciekawie zrobiona
- coś innego
- jak na razie dobra grywalność
- coś takiego nie powtarzalnego w innych grach przy takiej grafice
« Ostatnia zmiana: Maj 12, 2012, 03:39:02 pm wysłana przez DancE »

Custom

• Newbie
  • *
  • Reputacja: +0/-0
Odp: Perihelion
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 12, 2012, 07:22:04 pm »
Jak się o niej dowiedziałem to od razu musiałem sobie załatwić ją a u mnie ciężko ściągnąć 100mb (co jest dziwne bo to tylko muzyka tak dużo miejsca zajmuje z całego klienta xD). Na razie gra musi przejść przez fale testów, restartów, poprawek żeby byla w miare grywalna. Dzisiaj miałem zaszczyt pograć w nią przez 5 minut bo tylko raz mi się włączyła dobrze ale pomyślałem ze musze zmienic ustawienia wyswietlania mapy bo ustawiłem na minimalną wartość. W ciągu tych 5 minut dobrze się przyjrzałem grze i najbardziej podobają mi się postacie. Animacje są świetne! Brawa dla twórców! Jedyne co mnie razi to trochę interface a bardziej grafika uzyta w interfejsie bo wyglada zbyt nudno i monotonicznie. Mam nadzieje ze jeszcze bede mial szanse dzisiaj pograc chociaz kolejne 5 minut XD

Tet

• Newbie
  • *
  • Reputacja: +0/-0
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 13, 2012, 07:20:27 pm »
Siema Custom, coś widzę, że mnie omijasz, nie odpowiadasz na żadne moje pytanie xD ( z Cllpsd - Maniek/Maniek225)

Do tematu:
Gra od samych screenów ściągnęła moją uwagę. Naprawdę uważam, że twórca zrobił kupę dobrej roboty. Miło się w nią gra i wcale nie przypomina ani Tibii ani Margonem, jak piszą to ludzie na rożnych portalach. Miłe zaskoczenie od produkcji w basicu. Gdyby tylko nie te błędy, grał bym częściej, po prostu boję się o utratę konta mimo moich starań w lvlowaniu, bo mój brat już konto stracił :/

Perihelion

« Odpowiedź #2 dnia: Maj 13, 2012, 07:20:27 pm »